Pizza Veterano впроваджує програму ВЕТФРАН.

Всеукраїнська громадська організація Федерація розвитку франчайзингу сумісно з компаніями Pizza Veterano підписали меморандум про співпрацю що до розвитку програми ВЕТФРАН для підтримки ветеранів АТО через працевлаштування та розвитку франчайзингових мереж.

Sports News | Air Jordan

Завдяки цій програмі ми зможемо надати допомогу у вигляді програми лояльності ветеранам та їх сім’ям, допомогти їм в адаптації до життя без армії та почати свою справу. Ми вважаємо залучення ветеранів до франчайзингу дуже вигідним, тому що їх якості та навички корисні для бізнесу.

Наша програма допомагає ветеранам повністю вивчити усі деталі справи, яка їх цікавить. Бувші військовослужбовці просто ідеальні франчайзі: вони звикли до дисципліни, уміють працювати в команді, чітко діють за поставленими інструкціями.Дослідження підтверджують, що колишні військові дуже успішні у франчайзингу.

Для реалізації програми адаптації військовослужбовців створено координаційну раду. Вона буде відповідати за такі напрямки розвитку програми: співпраця з франчайзерами, інвесторами та банками; інформаційна підтримка; юридична та соціальна підтримка.

Запрошуємо всіх долучитись до програми ВЕТФРАН.

Our Contact

01010, Ukraine,
Kyiv – 10, а/с 13

тел.: +38 099 208 10 69 
e-mail: info@fdf.org.ua

Demo

Badge

More details about Federation

About Federation

About Franchising

Conferences

Forums