Dunkin' Donuts включила Бразилію до свого міжнародного портфелю

Dunkin' Donuts підписала угоду з OLH Group щодо сприяння виходу бренду на ринок Бразилії. За інформацією, угода передбачає відкриття 65 ресторанів Dunkin' Donuts в областях Бразиліа і Гояс протягом наступних кількох років.

Running sports | Air Jordan 1 Retro High OG "UNC Patent" Obsidian/Blue Chill-White For Sale – Fitforhealth

Президент Dunkin' Donuts США і Канада та Dunkin' Donuts & Baskin-Robbins в Європі та Латинській Америці, Paul Twohig: «Ми вважаємо, для Dunkin' Donuts в Бразилії єдуже великі можливості і ми раді повідомити про підписання угоди з OLH Group для виходу на цей ринок». «Керівники OLH Group мають великий досвід ресторанної індустрії і глибоке знання місцевих споживачів, тому ми відчуваємо, що вони будуть сильними партнерами, коли ми виходитимемо на ринок Бразилії».


Франчайзингова мережа Dunkin' Donuts в даний час має більше 325 закладів по всій Латинській Америці. Бразильський система Dunkin' Donuts включатиме фірмові напої та продукти харчування Dunki.

У Dunkin' Donuts заявляють, що продовжують пошук додаткових кандидатів у франчайзі для розвитку бренду в Бразилії, в тому числі у Сан-Паулу і Ріо-де-Жанейро.

 

Статті по франчайзингу

Топ-10 помилок початківців франчайзі

Думаєте, як заробити на франчайзингу?

 

Наші контакти:

01010, Україна,
м. Київ – 10, а/с 13

тел.: +38 099 208 10 69 

e-mail: info@fdf.org.ua

Demo