Мікрофранчайзинг - можливість власного бізнесу для молоді

MicrofranЗа дослідженням AMGlobal Consulting, молодь (18-25 років) становить приблизно 40% від світового показника безробіття, і саме відсутність роботи та досвіду є одною з причин міграції молодих людей в інші країни, в пошуках роботи і кращого життя.

Best jordan Sneakers | Nike

 Ми бачимо як держава та меценати витрачають мільйонні кошти на просування та заохочення до підприємницької діяльності - призи, конкурси, гранти, навчання, проте ці витрати себе не оправдовують, бо молоді фірми/підприємці зіштовхуються з типовими проблемами бізнесу та не здатні конкурувати з великими компаніями на ринку. Більшість молоді завзятливі, але лічені справжні підприємці.

Чому мікро франчайзинг? Франшиза підходить для більшості людей що немають досвіду, і в незалежності від віку, достатньо слідувати плану і порадам з боку франчайзера. Проте переважно франшизи є занадто дорогими для молоді і саме тому - мікрофраншиза є хорошим варіантом. Мікрофраншиза - це звичайна франшиза, але менша та дешевша. На ринку вже є багато представників даної категорії, наприклад маленькі точки в торгових центрах чи під вашим будинком.

Мета полягає в створенні ряду систем мікробізнесу котрі будуть доступні майже кожному - на основі потужного партнерства з зацікавленими сторонами - між власником бізнеса (франчайзером) та молодим бізнес партнером (франчайзі).Ціна за мікрофраншизу буде $100 - $ 2000, і за цю ціну франчайзер буде надавати власні технології, інструменти та тренінги для запуску та управління бізнесом. Мікрофраншиза може зосередитися на зонах де немає монополістів та сильних конкурентів - в малих містах, віддалених районах міста та сільських районах. Ціну для старту франшизи ще можна знизити заохотивши інвестувати в такий тип бізнесу інвесторів, державу та різні фонди.

Важливо зазначити, що мікрофранчайзинг може зробити більше, ніж просто смачний гамбургер. Він може вирішувати реальні соціальні проблеми і відкривати нові ринки. Сьогодні ми стикаємося з глобальною кризою зайнятості. Для того, щоб вирішити цю проблему, ми повинні переглянути модель ведення бізнесу.

Мікрофранчайзинг - революція ведення бізнесу.

Наші контакти:

01010, Україна,
м. Київ – 10, а/с 13

тел.: +38 099 208 10 69 

e-mail: info@fdf.org.ua

Demo