Круглий стіл з питань розвитку франчайзингу в Україні

 

11 грудня 2015 року
м. Одеса, Одеська ОДА

                
Франчайзинг є однією з найкращих бізнес моделей в світі, яка надає можливість успішно розвивати малий та середній бізнес (МСБ).

Mysneakers | Nike SB


Як зазначено в законі України: ”Про державну підтримку малого підприємництва”, МСБ розглядається як “провідна сила в подоланні негативних процесів в економіці та забезпеченні сталого позитивного розвитку суспільства, як одна із сфер забезпечення зайнятості населення, запобіганню безробіттю та створення нових робочих місць”. Ринок послуг франчайзингу тільки зароджується в Україні та потребує консолідованих зусиль різних громадських об’єднань, бізнес компаній, фінансових інституцій та державних структур.


Круглий стіл об'єднає фахівців в області франчайзингу, гостинності та інфраструктури, професіоналів з інвестиційних проектів та правових аспектів, держслужбовців України, представників з міжнародних організацій, експертів і керівників бізнесу України та інших країн, а також, звісно, підприємців малого та середнього бізнесу. На Круглому столі професійні фахівці із задоволенням поділяться особливостями виходу на ринок франчайзингу.  Крім того, Ви дізнаєтеся як вибудовувати свої відносини з партнерами, мінімізувати ризики при виборі франшизи, основні питання, які необхідно задавати майбутнім партнерам і багато іншої корисної інформації, яка дозволить попередити проблеми ще на етапі переговорів з потенційними партнерами.


Дата та час: 11 грудня 2015 р. (з 12.00 до15.00)
Місце проведення: м. Одеса,Одеська ОДА.
Кількість учасників: 45-50
Формат: бізнес
Цільова аудиторія: Підприємці, Інвестори, Фінансово-інвестиційні компаній, Державні установи, Міжнародні організації, НДО, Журналісти.
Учасники: оператори та фахівці франчайзингового ринку, підприємці та компанії України.


Цілі Круглого столу:

  • надати важливу інформацію про потенціал франчайзингу в Україні;
  • сприяти операторам ринку у розвитку бізнесу в Україні та вихід на інші ринки;
  • популяризація франчайзингу в Україні;
  • сприяння формуванню і  розвитку  малого та середнього бізнесу;
  • створення нових робочих місць, запобігання безробіттю.

Організатори: ВГО «Федерація з розвитку франчайзингу, гостинності та інфраструктури в Україні» за сприянням АТП, Європейська Асоціація Розвитку Бізнесу та за інформаційної підтримки Медіахолдінгу «100%» та інформагентств.


Партнери форуму: Одеська ОДА, Державний Комітет України з питань регуляторної політики та підприємництва, Східно-Європейське правове агентство, Європейське Бюро Розвитку Бізнесу.


Програма заходу:

  • розгляд перспектив розвитку та проблемних питань ринку франчайзингу в Україні,
  • корисні поради для бізнесу від представників уряду, діючих франчайзерів та експертів.

Висвітлення в ЗМІ: Форум буде широко висвітлений у ЗМІ на телебаченні, радіо, інформагентствами та в Інтернеті. Планується більше 10 прямих репортажів і більше 300 посилань. Матеріали Круглого столу будуть опубліковані спеціалізованих виданнях, журналах, книгах, Інтернет ресурсах.


З питань участі у Круглому столі в якості ВІДВІДУВАЧА та можливостях спонсорства звертайтесь за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або за телефонами:


+38 044 227 70 31
+38 093 303 00 22


Акредитація ЗМІ: +38 093 303 00 70

Наші контакти:

01010, Україна,
м. Київ – 10, а/с 13

тел.: +38 099 208 10 69 

e-mail: info@fdf.org.ua

Demo