Subway: уже 4000 точок відкрито в Європі

Франчайзингова мережа ресторанів швидкого харчування Subway, нещодавно відкрила ще одну свою точку на залізничній станції  Гара де Норд в Бухаресті (Румунія), яка стала чотирьохтисячною у Європі.

Running sport media | Nike React Element 87

 

Заклад відкрито компанією LS Travel Retail, яка працює в роздрібній торгівлі, а також надає туристичні послуги. Ця компанія також володіє рядом точок Subway на інших залізничних станція Європи.

Менеджер магазину, Мадаліна Гама, зазначила: «Це велика честь відкрити і працювати в чотирьохтисячному ресторані швидкого харчування мережі Subway. Клієнтам подобаються послуги, які ми надаємо, зокрема, коли ми робимо для них бутерброди прямо на їх очах, враховуючи їх найменші побажання. Subway – це ідеальний варіант перекусу в дорозі.»

Перша європейська точка мережі Subway відкрилася в Брайтоні у 1996 році. Сьогодні по франшизі ресторани швидкого харчування  мережі Subway працюють у 31 європейській країні, від Ісландії до Росії. Завдяки франчайзингу, мережа Subway надала робочих місць більш як 40 000 людей по всій Європі. Лише у Великобританії та Ірландії, де є більше 1600 ресторанів мережі Subway, працює приблизно 17 тис. людей. Загалом, мережа Subway нараховує більше, ніж 39, 7 тис. точок в 101 країні світу.

Регіональний директор мережі Subway у Європі, Марк Кредер, відмітив: «Рівень зростання кількості точок Subway по Європі – це неймовірне досягнення , що відображає сильний підприємницький дух франчайзингу. Ми багато та наполегливо працюємо щодня, аби забезпечити відмінну якість продуктів і створити винятковий досвід роботи з клієнтами, які користуються послугами мережі Subway.»

А також додав: «Ми надзвичайно пишаємося системою підтримки  Subway наших франчайзі.»

Довідка

В 1965 році у США сімнадцятирічний Фред де Лука підійшов до друга сім’ї доктора Пітера Бака на пікніку і запитав його чи не знає він якогось способу заробити гроші, щоб вступити до коледжу. Доктор Бак порадив молодому де Луку відкрити заклад швидкого харчування де б подавали тепер уже знамениті сандвічі-субмарини.  З чеком на 1000 доларів, виписаним доктором Баком, де Лука відкрив перший заклад у Бріджпорті, штат Коннектикут, ну далі це все вже історія.

 

Джерело: прес-центр Федерації франчайзингу України

Наші контакти:

01010, Україна,
м. Київ – 10, а/с 13

тел.: +38 099 208 10 69 

e-mail: info@fdf.org.ua

Demo