Група інвесторів купує франчайзі Dairy Queen

Eagle Merchant Partners, приватна інвестиційна компанія, яка спеціалізується на придбанні середнього бізнесу, зокрема, компанія придбала Vasari LLC, другого за величиною франчайзі в системі Dairy Queen. Це також найбільший франчайзі в  штаті Техас, США.

bridge media | Nike

Згідно угоди, укладеної місяць тому, Eagle Merchant стане власником 74 точок у трьох штатах. Хоча основна маса з них знаходяться у Форт-Уерт, Х'юстоні, Остіні, Вако, Східному Техасі та Панхендлі. Крім того, угода надає права на відкриття ще 16 закладів у Форт-Уерті. Eagle Merchant Partners планує реконструювати і модернізувати 70 закладів протягом наступних п'яти років.

Слід зауважити, що це досить типова угода для сьогодення. Приватні акціонери з величезним бажанням купують готовий ресторанний бізнес, який приваблює перш за все стабільністю прибутків, а також перевіреною бізнес-моделлю.  Додатково мотивує те, що QSR,  становить левову частку ресторанного бізнесу, з обсягом продажів у 2013 році понад  188 млрд. доларів.

Eagle Merchant Partners також зазначає, що об’єм ринку QSR-індустрії зріс на 20% після рецесії. Eagle Merchant Partners знайома з ресторанним бізнесом, а деякі з партнерів компанії були залучені в процес капіталовкладення в різні ресторани, в тому числі такі ресторани, як Krystal, Church's Chicken.

Наші контакти:

01010, Україна,
м. Київ – 10, а/с 13

тел.: +38 099 208 10 69 

e-mail: info@fdf.org.ua

Demo