«Великий» Taco Bell стає ще більшим

Придбання бізнесу на умовах франчайзингу знову на підйомі. Altamont Capital Partners, приватна інвестиційна компанія, із Сан-Франциско, зробила заяву щодо придбання Austaco, оператора 80 точок мережі Taco Bell.

latest Running | シューズ

Тепер Austaco стане частиною Tacala LLC, яка належить компанії Altamont. Таким чином, після закриття угоди Tacala LLC стане найбільшим франчайзі в системі Taco Bell, довівши кількість закладів до 250.

Тенденція консолідації франчайзі являється популярним трендом в ресторанному бізнесі, деякі власники продають свій бізнес, а деякі прагнуть збільшити кількість точок свого бізнесу, аргументуючи це тим, що чим більше точок, тим краще.

Групи приватних інвесторів виступають охочими покупцями, оскільки франшиза відомих брендів є відносно не ризикованим бізнесом, який дає значні прибутки.

Taco Bell вважається ціллю  номер один для інвесторів, оскільки конкуренція на ринку QSR мексиканської кухні відносно незначна.

Рендалл Ісон, генеральний директор компанії Altamont, заначив в своїй заяві: «Ми з самого початку побачили в бренді Taco Bell великі маркетингові можливості». Він також зазначив, що Austaco ідеально підходить для Tacala, і це дасть Taco Bell більше можливостей для розвитку в майбутньому.

Tacala заснована в Бірмінгемі, штат Алабама, і являється оператором Taco Bell по всій Південно-Східній частині США.

Компанія також співпрацює з Boom Foods, володіючи франшизою на ресторани Sonic в Алабамі, Джорджії, Теннесі і Вірджинії.

Наші контакти:

01010, Україна,
м. Київ – 10, а/с 13

тел.: +38 099 208 10 69 

e-mail: info@fdf.org.ua

Demo