Wingstop представляє свій рекордний 2013 рік

Франчайзингова мережа Wingstop, що cтрімко розвивається, побила всі свої рекорди в 2013 році, який для компанії став роком значного зростання

bridgemedia | Sneakers Nike

З відкриттям 74 нових власних ресторанів, а також укладенням франчайзингових угод з розвитку і утворенням таким чином 182 вітчизняних і 35 міжнародних нових підрозділів своєї мережі, ресторани Wingstop святкують в 2013 році свій найуспішніший рік за темпами зростання в 20-річній історії компанії. У результаті в даний час компанія має більше 600 ресторанів по всьому світу і до того ж ще підписані договірні зобов'язання загалом з більш ніж 500 франчайзі-ресторанів, що є найбільшим досягненням в історії Wingstop. Крім того, вже 10-й рік поспіль по всій ресторанній мережі Wingstop спостерігається зростання продажів (у 2013 році зокрема на 9,9 відсотка), а також загальне зростання капіталізації мережі.

«Попит у споживачів на продукцію бренду Wingstop ніколи ще не був таким високим», сказав виконавчий директор і президент Чарлі Моррісон. "Все це заслуга відданих партнерів бренду - наших франчайзі, - а також досвідченої команди корпоративної підтримки. Ми досягаємо вже 10-й рік поспіль зростання продажів по ресторанах нашої мережі. Як факт, за останні два роки це загальне зростання склало 23,6 %. Такого, як правило, ніде не побачиш у схильному до коливань і швидких змін сегменті ресторанного бізнесу і тим більше по відношенню до мереж ресторанів нашого розміру. І ми очікуємо потужного імпульсу для просування вперед також і в 2014 році.

Франчайзингова мережа Wingstop завершила 2013 рік з 614 ресторанами, включаючи відкриття своєї шестисотої точки в Стерлінгу, штат Вірджинія, а також проводячи подальшу міжнародну експансію з відкриттям перших ресторанів в Росії і Сінгапурі. У 2014 році Wingstop відзначатиме своє 20-ти річчя і планує прискорити темпи зростання, відкривши не менше 85-ти нових ресторанів. "Ми очікуємо, що 2014 рік буде ще одним «вибуховим» роком для бренду Wingstop", сказав директор з розвитку Дейв Вернон. "Наші низькі інвестиційні вливання в поєднанні з середнім об'ємом продажів розміром приблизно в 1 мільйон доларів на ресторан породили інтерес до нашої франчайзингової системи, який ще ніколи не був таким високим".

 

Джерело: стаття Брітані Тейлор від 29 січня 2014 на сайті http://www.franchising.com

Наші контакти:

01010, Україна,
м. Київ – 10, а/с 13

тел.: +38 099 208 10 69 

e-mail: info@fdf.org.ua

Demo