У першому читанні прийнято законопроект про дерегуляцію і про скасування реєстрації договорів комерційної концесії (франчайзингу).

У першому читанні прийнято законопроект про дерегуляцію і про скасування реєстрації договорів комерційної концесії (франчайзингу).

Buy Kicks | NIKE AIR HUARACHE


Зараз законопроект знаходиться на доопрацюванні, але є надія, що цього року питання, яке турбувало всіх операторів ринку франчайзингу останні 15 років нарешті сприятливо вирішиться.

Ухвалений у 2014 році Порядок реєстрації договорів комерційної концесії, за яким вже в квітні 2015 повинні мали проводити реєстрацію, міг привести до ряду небажаних для франчайзингових гравців наслідків. Саме тому Федерація франчайзингу України та DLA Piper виступили ініціаторами скасування договорів комерційної концесії та протягом останніх років активно лобіювало дане питання. Скасування обов'язкової реєстрації договорів комерційної концесії не матиме негативного впливу на державу, оскільки не покладає додаткових обов'язків на держоргани, не впливатиме на права та обов'язки громадян і не призведе до витрат з державного або місцевих бюджетів.

Слідкуйте за нашими новинами та будьте в курсі змін, що відбуваються у франчайзингу!

 

З повагою, 

команда Федерації розвитку франчайзингу України

Наші контакти:

01010, Україна,
м. Київ – 10, а/с 13

тел.: +38 099 208 10 69 

e-mail: info@fdf.org.ua

Demo